Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 11:48 - Северна Корея е оръдие на китайския империализъм
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
1



Северна Корея е марионетка на китайския империализъм.http://universalnia.blog.bg/drugi/2012/05/16/kitaiskiia-imperializym-i-fashizym-zarajdane-i-razvitie.954571
КНДР се създава и подкрепя от КНР. Китайците контролират и практически управляват Северна Корея.
Диктатурата в КНДР, потресаващия култ към личността на вожда, който може да засрами дори Сталин, крайния милитаризъм - всичко това е с цел да обслужва китайските интереси.
Китай използва Северна Корея като буфер срещу независимата Южна Корея,а Китай отдавна иска да завладее Корейския полуостров.
Диктатурата на "Великия вожд" и неговата династия има за цел - да държи в робство корейския народ и да служи на Китай, така че разделената от империалистите Корея да не се обедини и да стане независима държава. Държания в покорство и потисничество от китайските агенти народ на Северна Корея се използва принудително като пушечно месо за защита на китайските интереси.
Така народът на КНДР е принуден да издържа най-голямата в света армия на глава от населението и да гладува за хатъра на китайските империалисти, които искат да погълнат Корея.
Така Северна Корея е само един придатък на китайския империализъм.
Марионетка на алчните империалисти в Пекин.


Северна Корея не иска да пусне свободната енергия, тъй като участва в заговора на Китай и Русия за завладяване на света. Китайците също като САЩ и Русия се стремят към енергиен монопол с който да държат по-малките държави в робство.  Освен това Севернна Корея, Китай, Русия и Иран, формиращи новия източен блок ,са в тайно съглашение срещу научно-техническия прогрес, новите технологии и свободната енергия. Крайната цел на този империалистически заговор е завладяване на света от горепосочените държави, най-вече от Китай, а Русия ще е също марионетка, придатък на Китай.
Така вместо да произвеждат автомобили задвижвани със свободна енергия, Северна Корея прави ракети (които са негодни за междузведни полети и за усвояване на космоса), с които само нагнетява напрежението в международните отношения, заплашва мира и сигурността на и без това малката ни планета и налива пари в джобовете на крупните оръжейни и финансови магнати, които печелят от въоръжаването и конфликтите.
Напрактика в Китай и марионетката му Северна Корея управляват не комунисти, а червени фашисти, които преследват само завоевателни и империалистически цели.
Те са предатели на комунима, а и на човечеството въобще, като не позволяват употребата на новите технологии и свободна енергия.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 387396
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031