Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2012 09:03 - Смъртта на Людмила Живкова
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 1628 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.06.2012 09:05


Людмила Живкова станала изкупителна жертва на "българската следа", тъй като била замесена в атентата срещу папата. Когато тя пратила български историци в архивите на Ватикана, КГБ използвало удобния случай да внедри агенти във Ватикана.
Атентата срещу неудобния за руснаците полски папа бил организиран от КГБ, но всъщност бил инспириран от агенти на ЦРУ внедрени на ръководни постове в КГБ и Партията. Целта на ЦРУ била да предизвика недоволство и бунтове в Полша и католическите източноевропейски страни срещу руснаците. За щастие папата оцелява и на ЦРУ му се налага да чака още две десетилетия да събори СССР като внедри свой агент начело на властта в СССР.
Кой е агентът на ЦРУ ръководи КГБ по това време и който организира атентата срещу папата знаем всички - Горбачов. Той заема ръководен пост в КГБ. С негова помощ ЦРУ провежда истинска "жътва" сред висшите ръководители на СССР, противници на САЩ, от 1981г. докато Горбачов, агентът на ЦРУ успее да се докопа до властта.
ЦРУ разчисти пътя към властта на своите "бунтари" като Горбачов например. То отстрани противниците на перестройката, която ликвидира комунизма и построи капитализма.
Горбачов е тъмният демон на ЦРУ в Русия. Той предаде и продаде комунизма.

Влошаването на икономическото положение на СССР беше резултат от лошо планиране. А грешките в плановете бяха саботаж дело на агенти на ЦРУ внедрени на висши командни постове в Партия КГБ и др. институции. Тъй като по онова време престарелия Андропов вече не контролираше КГБ, американската агентура дърпаше конците с хора като Горбачов. Така ЦРУ доведе плановата икономика на СССР до пълен провал. Сега пък контрола над икономиката е поет от олигарси, които са същите онези агенти на Запада, които съсипаха комунизма и все още съсипват и саботират икономиката.
САЩ с помощта на Горбачов загроби комунизма.

Людмила Живкова има твърде съмнителни връзки за българска патриотка, за каквато се представя, с резидента на КГБ Лилов, а преди това и с агента на Тито македонстващия Станко Тодоров.
Агент на КГБ беше Иван Славков - Батето. За това той остана вечното Бате, след като всички останали бяха детронирани. Само той остана сред властниците благодарение на връзките си с КГБ.
По онова време упорито се твърдеше и че
Людмила Живкова изнесла и продала на черно зад граница на частни колекционери българските съкровища и ги подменила с фалшификати.
Имала участие и в други афери.
Ако се е замесила в заговора на КГБ(организиран от съветския посланик в България, който естествено е от КГБ ) за убийството на папата, нищо чудно, че трябвало да умре, ако са я разкрили за да избегне скандала и да потули нещата.
Но има и версия, че смъртта й била инсценирана и се скрила под фалшива самоличност някъде.

Т.Живков се оказа, че подписвал нарежданията за създаването на задграничните дружества, с които източваха парите на държавата и създаваха основата на бъдещетите капиталисти и капитализъм. А уж че незнаел, какво прави Луканов - друг път!
А Людмила Живкова е била "перестройчик". Ако беше оцеляла щеше да се нареди заедно с Луканов, Лилов, Станишев, Бойко Борисов и другите предатели на народа и комунизма, които заграбиха всичко и още крадат. Алчноста няма насищане. Станаха капиталисти, богати, но не им стига богатството и още ни грабят.

Людмила Живкова принадлежи към кръга на престройчиците - прозападно ориентирани политици, които искат да следват западния начин на живот - да разграбят държавното и да станат капиталисти и богаташи. Към тях са и Горбачов, Лилов, Луканов и други. Те имат съмнителни връзки със Запада и западните тайни служби.
Разбира се Людмила работи в тясно сътрудничество с КГБ. Просто друг път за ръководителите от васалните соцстрани нямаше.
Людмила Живкова се замесва с операциите на КГБ във Ватикана. Тя помага за навлизането на КГБ шпиони като историци там. Помага и за атентата срещу папата, организиран и платен от съветския посланик в България, както признава самия Агджа. (Агджа идва и пребивава в България с фалшив индийски паспорт под прикритие като индийските приятели на Людмила Живкова, заради връзката с Ватикана, която е дело на Людмила Живкова)Българите играят второстепенна спомагателна роля като агенти на КГБ. Основните поръчители са руснаците.
Когато западняците разкриват случая, обаче искат да избегнат директен конфликт с мощта на СССР и превръщат българските слуги на КГБ в изкупителна жертва. Основната изкупителна жертва е Людмила Живкова.





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 388778
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930