Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2012 11:32 - Гравитационни технологии. Капиталистите са против НТР, новите технологии и прогреса
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.07.2012 11:41


Гравитационни технологии. През изкривеното пространство може да се премине по-бързо отколкото през неизкривеното. Един вид просто се прескача.
Освен това се изкривява не само пространството, но и времето, а това дава и други възможности.
Рой Кер, който е намерил решение на Общата теория на относителността за въртящи се маси (те създават гравитомагнитно поле, което изкривява пространството и времето), е работил за американските военни от ВВС.
Явно военните са имали нещо на ум.
Отначало капиталистическата олигархията си мислеха, че е невъзможно технически да се достигнат нужните количества енергия за да се постигне това. Така че не се притесняваха особено от решението на Кер на ОТО.
Но когато после се разбра, че е възможно и са прецакани, те направо побесняха и взеха та треснаха Нова Зеландия с HAARP от яд. Кер е родом от Нова Зеландия учил е и работил в Крайстчърч. Този град беше ударен от земетресения причинени от HAARP, когато олигарсите разбраха, че гравитационните технологии могат да бъдат реализирани при съвременното ниво на науката и технологиите.

Трябва много да са се ядосали.

http://universalnia.blog.bg/drugi/2012/07/06/korporaciite-i-korporativniia-kapitalizym-sa-prechkata-pred-.976260

С гравитацията се занимава Общата теория на относителността.
Методите за изкривяване на пространството и времето са известни. Техническото осъществяване е възможно
(открито от Крилатия змей - псевдоним на откривателя).
Основната пречка пред тези технологии са социално-икономическите отношения. Основната пречка са корпорациите владеещи и контролиращи ресурсите. те не искат конкуренция на евтини ресурси доставяни от други. Понеже тези технологии може да се използват за снабдяване с ресурси.
Олигарсите владеят Земята и ресурсите й и се боят да не загубят властта си, ако се намерят други източници за снабдяване с ресурси.
Капиталистите и империалистите са против прогреса и новите технологии, против научно-техническия прогрес и превръщането на земната цивилизация в космическа - т.е. използването на новите технологии за космически полети.Капиталистите и империалистите са против научно-техническия прогрес, защото искат да имат пълен монопол над енергията и ресурсите. Те са интелектуално ограничени хора, дегенерати, упадъчни типове, които са против прогреса на цивилизацията, науката и техниката. Те са алчни и се стремят само към власт и богатство, за това сега пречат на прогреса и използването на новите технологии.Те са противници, на прогреса и човешката цивилизация. Те пречат на използването на новите технологии, които могат да подобрят значително живота на хората.
http://universalnia.blog.bg/drugi/2012/05/31/kapitalistite-i-imperialistite-sa-protiv-nas-protiv-nauchno-.961546
Пак същия проблем с корпоративните интереси, с който се сблъскал Тесла навремето: "Ако не мога да сложа електромер за какво ми е?"
А кой командва света? - Корпорации като Рокфелер и други контролиращи ресурсите, а с това и света. Те не искат да се използват такива технологии, които могат да нарушат господстващото им положение на пазара.

Така и в древността по времето на Херон Александийски са можели да направят парна машина и други машини да започнат индустриално производство, но не са го направили, защото робовладеството попречило.

Така че пречката са корпорациите
.



Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 388683
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930