Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.08.2017 17:29 - Храброст спасява момиче от групово изнасилване в стил Садам Хюсеин
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 785 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ченгетата на Садам изнасилвали жените, снимали изнасилванията и после ги изнудвали да работят за тях. Такова нещо искаха да направят от ВКР и полицията на илюминатите на Живкови на Бате Бойко, кога дойде като гл. секретар на МВР при Симеончо. Тук чети за по-късния случай, пак от техния заговор:
http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/08/02/ne-se-znae-koi-kogo.1559774
Тогава имаче едно младо момиче на 17г още. Искрената. Тя е българка от торлаците. Няма връзка с Живкови, такава дезинформация ни бе подхвърляна от неприятелите. Тя беше свободна и в обкръжението на Крилатия дракон. И понеже можеше да се му стане приятелка или да се ожени за него, те решиха да я напият на купон и да я изнасилят. Принудиха агентката на ВКР Вилхем Канарис да организира нещата. Тя ги уговаряше да не я изнасилват, а само да я пипат и целуват насила. поне да не стигат до края. НО те решиха да я изнасилят. Насилниците бяха Ванко Потурите, агент на полицията и Некойси Лаком. Та на купона бяха предимно момичета. Слаби значи, няма да се противопоставят на двама здрави насилници. Имаше едно момче с приятелката си, но Вонко Потурите, го нападна и би за нищо и никакво, само си намери повод, да му пускал някава друга музика. Та целта беше да го прогони да не им попречи на плана. Мочето беше принудено да си отиде заради боя. Всичко уж върви по плана им. НО криво си бяха направили сметката. Защото на купона беше св.Гергана, тя е защитниците на закона, от нашите и владее бойни изкуства. Когато замъкнаха Искрената в спалнята и тя започна да пищи, тя и се притече на помощ. Приложи няклко хватки на насилниците и ги срита. Ама така яко, че единия, г-н Некойси Лаком, се свести чак на сутринта. Така тя спаси момичето.
Опита за изнасилване беше потулен поради участието на полицията. Принудиха всички свидетели и участниците, дори самата жертва да казват че Искената се е напила и сама е спала с двамата, за да я вземе Крилатия дракон за лека жена и да не събере с нея. Прикриха и насилниците от наказателно преследване.
След тригодини решиха да подновят кампанията срещу Крилатия дракон и му казаха кодовата дума (Христо)Стоичков - Кръстителя стои и чака - А Иван Кръстителя бил Иван Потуррите. Болния мозък на илюминатите все на библейски истории и сцени разиграва. Само че тука сбъркаха. Космическия командир Крилатия дракон, като научи, веднага прати полковник 006 от спецчастите и той застереля Иван Потурите с 45 калибров колт, взе му главата, както се казва, "закла" го като ще разиграват библейски сценки. Това веднага бе потулено от ченгетата, защото чяха да се изложат и да разкрие престъпния и заговор и дейност. Но след като ликвидираха човека на полицията от насилниците, другия съучастник Некойси Лаком остана без височайша закрила и беше опандизен за няколко годинки за опит за изнасилване. така и той си го получи.

Та такива неща вършат нашите ченгета. Илюминати като Бате Бойко, който управлява и сега. Хората на подлите и коварни Живкови, които съсипват всичко в манията си за власт. Безгранична власт.

А Живкови с тяхната мафия и бивше ДС иска да  смачкат Крилатия дракон защото му завиждат на ума и успехите, а и ламтят цялата власт в Бълагрия да остане за тях. Те се опитват и сега задкулисно да управляват.
Абе, подли и коварни долни хора. Искат само власт, абсолютна власт и нищо друго. Съсипват всичко само и само да постигнат ниските си цели.



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 387406
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031