Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2017 09:28 - Крилатия дракон - преди да се родя и след това. Еретиците на клада. Агент 006 е повишен.
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 675 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.08.2017 09:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Значи така. Майката на Крилатия дракон е харесвала жените и е ходила по жени. Баща му също е ходил много по жени. После се срещнали и се оженили. Понеже илюминатите ги знаели кои са, накарали своята слугиня заблудената овца Людмила Живкова да накара 6то на ДС да й причинява аборти, за да не се роди Крилатия дракон. В края на 1978г Крилатия дракон прави демострация на сила със свойте НЛО и "крилатите змии" НЛО изтребителите "Летяща кобра" над България. Но това не помага. Тогава Крилатия дракон-Черния дракон отговаря на Людмила, като неговите НЛО астронавти нинджи избиват всички от потайните разконици сектанти "богомилите" в България. Те са любимците на Людмила, защото са от гностическата секта, а те са илюминати. Людмила се принуждава да остави майката на Крилатия дракон да го роди.
Но Людмила и илюминатите не се примиряват лесно. Бясни са, че Крилатия дракон се е родил и е жив и здрав и не може да му стори нищо без да си изпати. За това бясни от яд карат да убият папата нали "богомилите" мразят папата. Мислили си, че сивия вълк ще изяде Водан. Но става обратното, агнето само влиза в устата на отеца на римската вълчица Фенрир(Блатото - Батака - Ватикана). Следват обяснения между западните илюминати, от които е и папата и източните от "комунистите". Людмила разбира, че е сбъркала, защото и Ватикана са илюминати, прикрити. За това поема вината за атентата и се самоубива с приспивателни във ваната.
А НЛО Крилатия дракон-Черния дракон, понеже илюминатите "комунисти" продължават да преследват семейството му, започва да избива илюминатите управляващи СССР. Цялото ЦК на КПСС си отива набързо-набързо.

Вметната бележка: За последните си разкрития за заговора на илюминатите и евреите и историите около него нашия агент 006 от нашето ДС на НЛО астронавтите на Крилатия дракон е повишен в чин генерал от ДС, до сега беше с чин полковник от ДС. Честито, другарю генерал!

Та за това толкова. А ето и повече за заговора на евреите и илюминатите. Какво е истинското им лице.

                                     Заговорът на илюминатите и евреите
Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите" да отнесат главите на ламята дето иска да владее земята и изпояжда нашите народи!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg














Тагове:   НЛО,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 387312
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031