Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09 15:29 - Братството на змейовете. Не търсете под вола теле.
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 68 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.09 10:53


Змейовете са 10 братя времеви близнаци, от различни варианти на времето. Те са НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса, освен единия, който е сегашния земен змей и живее на земята. Наричат се Крилати змейове или Крилати дракони, но това е просто име. Те са истински хора.
Напразно ни питате дали Крилатия дракон има други братя, незаконни, защото този другия Крилат дракон, който сте видели, е един от неговите космически братя времеви близнаци. Те са си напълно законни, но са НЛО астронавти, дошли от бъдещето и живеещи в космоса. Но защото да се обясняваме на хора дето не разбират бъкел от физика. Все си знаят тяхното. Търсят под вола теле.

Забележка: Бойко Борисов да не се прави на ударен. Когато ходи в Япония му предадоха много поздрави и послание от Черния дракон-Крилатия дракон. Ако иска може и лична среща да му уредят. България има договор с Крилатите дракони от времето на Тодор Живков за НЛО бази на българска територия. Военните знаят, но по силата на закона и договора, там не пускат дори бате Бойко. Ако много иска, може все пак да му уредят среща. Да пита за командването
Орион, базата под Деветашкото плато. Може и да си уредят среща.
http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/09/01/v-bylgariia-ima-5-mil-bylgarska-nlo-armiia-imat-mejdu-drugot.1564874


Вече разгледахме 8те Крилати дракона(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/17/ima-oshte-dva-krilati-drakona-nlo-astronavti-zmeia.1562290), нека разгледаме и основните им типове космически кораби.(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/05/osnovni-tipove-kosmicheski-korabi-nlo-na-krilatiia-drakon.1560319) Общо взето по размери са стандартни, сходни са въоръжение и типаж. Космическите им градове кораби са около 20км, базови космически кораби  - малък космически град са около 1-1.5 км, космическите кораби(КК) - линейните крайцери ракетоносци и крайцерите самолетоносачи са около 300м, космическите кораби(КК) амфибии-подводници са с различни размери, изтребителите са едно-двуместни с крила и  кабина като на сегашните самолети изтребители. Всичките космически кораби на Крилатите дракони са стелт, с изключение на корабите на Гарвановия дракон и Пернатия змей, които не са стелтове. Космическите кораби на Крилатите дракони са най-бързите в света. Крайцерите - ракетоносци и самолетоносачи на Крилатите дракон са най-бързите космически кораби в света след изтребителите им. А изтребителите им са най-бързите космически кораби в света.

1.Крилатия дракон-Свещения дракон, Родителя дракон, Отеца е учил първо Математическа гимназия(защото ченгетата не са излъгали с лъжливи съвети подителите му) и е успял на Олимпиадите по физика. Завършил е физика. Той открил е космическите технологии и е върнал комунизма. Успял е. Наричат го Свещения дракон и Отеца, Родителя, или Твореца, Създателя. От математика и физика - майка-раждане на материята, физическотото, вещественото, телесното. Гербът му е крилат дракон с перушинести криле със седем звезди около него.
Бази има в Родопите.(Подзени бази могат да се правят не само с изкопаване, но и мощни взривове като ядрените, които да образуват големи подземни кухини.)
Жена му е Змейцата, тя е харесала лесбийките на Дъждовния дракон, става лесбийка и ги е прибрала при себе си като си ги споделят с мъжа си като наложници.
Той е прибрал Черния и Зеления дракон, прави ги НЛО астронавти, дава им собствен космически флот и ги прави космичеки вождове на НЛО астронавти.
Космическите кораби и космичеките му градове са седмоъгълни с изтеглен връх - приблизително триъгълни. Изтребителите му са с ръбати шестоъгълни пурообразни корпуси, с триъгълни крила, с два коси опашни стабилизатора, с два монтирани за постоянно ръбати шестоъгълни пурообразни ускорителя под тялото. Ракетите са две четворки крила, Втората е по-голяма.

2.Крилатия дракон(Один - водача на България-Валхала и Азиатците-Асгард ). Женен е за Хрисимата, но тя като вижда лесбийките на Дъждовния дракон(Крилатия дракон, но от друго време, женен за Дъждовната)и ги харесва, взема ги при себе си, става лесбийка и живее с тях и мъжа си. Той прибира и Дъждовния дракон, прави го НЛО астронавти дава му собствен космически флот и го прави космически вожд на НЛО астронавти.
Крилатия дракон е откривател на космическите технологии, той е гении, мозъка.  Той успя на Олимпиатите по физика(тогава враговете ни му бяха погодили долни номера за да не може да се яви и да успее) и така спечели. Завърши физика, а после върна и комунизма, като стана политик и влезе в политиката.
Герба на Крилатия дракон е червено изгряващо слънце като японското със жълти сърп и чук на него . Базите му на земята са в планината Алтай.
- космически град  тип "България" - дисковиден с диаметър 20км. Има на борда си всичко необходимо и удобства за живот за вкл. паркове, градини, резервати. Основното му население е от 20 мил. души. Това са основния тип космически кораби в които живеят НЛО астронавтите на Крилатия дракон.
 - базов космически кораб  - малък космически град тип "Кобол"(съкр. от Космически кораб България) триъгълен с два вертикални опашни стабилизатора, дължина 1-1,5км. И той има на борда всичко необходимо и удобства за живот за вкл. паркове, градини, резервати.
  - изтребители "Летяща кобра" - пурообразен с пилотска кабина, триъгълни крила и вертикален опашен стабилизатор. Прилича на изтребителите Мираж. Може да носи и ускорители, те са дълги пурообразни и се прикачват два под крилата до тялото. В този вариант, когато е с окачени ускорители, нашите военни ги наричат Лястовица, защото прилича малко на германските МЕ 262 и използва същата тактика - връхлита светкавично, стреля, поразват целите и се отегля също толкова светкавично, преди протиника да упее да реагира и им да окаже отпор, защото са много бързи. Те са най-бързите космически кораби и изтребители в света.
Корпусът и ускорителите им са ръбати шестоъгълни пурообразни.
Въоръжението им е от ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия.
 - лек космически кораб амфибия-подводница тип "Морски дракон" Триъгълен с един вертикален опашен стабилизатор. Може да носи различен брой хора. Освен ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия има и торпеда.
 - крайцер-самолетоносачи "Крилат дракон", триъгълен с един вертикален опашен стабилизатор. Дълъг около 300м. Носи около 60 изтребители или леки космически кораби. Има и ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия.
 - крайцери ракетоносци от типа "Огнен дракон", триъгълен с един вертикален опашен стабилизатор. Дълъг около 300м. Носи стотици универсални ракети. Има и по-малки ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия.
Ракетните залпове на този тип кораби помитат всичко.

3.Крилатия дракон-Змея е завършил математика(защото пак са го изиграли на Олимпиадите по физика, но поне майка му не е била измамена от ченгетата на врага да работи срещу него и му е позволила да учи математика), той е математик, но и това е било достатъчно за да се справи с физиката от да довърши математическата част на свойте открития и космически технологии.(Точно това липсва на сегашния Крилат дракон, но да не забравяме, че Айнщайн не се е справил сам с математическата част на ОТО, формулите и нел друг специалист да я направи.) Наричат го Змея, защото е математик - по сметките. Той също е успял и е върнал комунизма. Жена му е също Хрисимата.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле с четири звезди над него
Бази има са в Рила и Пирин.
Космиските му кораби и градове са шетоъгълни с изтеглен връх като триъгълни, Изтребителите му са с ръбати шестоъгълни пурообразни корпуси, с триъгълни крила, с два монтирани за постоянно ръбати шестоъгълни пурообразни ускорителя под тялото с два коси опашни стабилизатора  на тях. Ракетите са две четворки крила, Втората е по-голяма, като на кобра са.

4.Гарвановия дракон. Той също успя и възроди комунизма. Но върна и Евгения Живкова, тя е президент, а той премиер. Жена му е Герито(същата която е от нашето ДС, но и в онова време пак е била с Крилатия дракон, това не е случайно разбира се). Те също следват японската философия, етика и ефективност. Гербът им е като на НРБ, но с надпис: Съединението прави силата вместо годините. Имат подземни бази в Памир и Средна гора.
Космическите им кораби са трапецовидни, а изтребителите приличат на совалка, но с трапецовиден нос и напречно сечение, с окачваеми ускорители под крилата до тялото. Космическите им градове са кълбовидни и се наричат "Маркс". Ракетите им са с опашни стабилизатори - 8бр.

5.Перестия дракон, наричан Пернатия змей
, е също направен космически НЛО командир от прибралите го НЛО астронавти на Крилатия дракон-Гарвановия дракон и Евгения Живкова.
Жена му е Росната, същата която е и от момичетата на Дъждовния дракон, това разбира се не е случайно, че попада сред тях.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле с шест звезди около него
Бази има  в Стара ппанина.
Космическите му кораби са трапецовидни и с трапецоводно сечение, космическите му градове са като кълбовиден пумпал. Изтребителите са като совалки, с окачваеми ускорители под крилата до тялото. Ракетите му са с 4 опашни стабилизатори.

6.Дъждовния дракон. Не успява да довърши сам делото си, но го довършва заедно със  децата под натиска на тъста му обаче жена му Дъждовната го зарязва и изоставя. Прибран е от Крилатия дракон, вземат копия с машините на времето и на жените му. Официалната му жена е Дъждовната. Гербът му е два крилати дракона с перушинести криле, обърнати един към друг, това са бащата и сина символично. Базите им на земята са в Тян Шан.
Корабите му са като на Крилатия дракон, но с два опашни стабилизатора, Изтребителите са тип патица, с два коси опашни стабилизатора, с окачваеми ускорители под крилата до тялото, ръбати шестоъгълни пурообразни. Ракетите им са с две малки четворки крила.

7.Черния дракон, той е като от настоящето време, само че враговете, ченгетата на предателите управляващи сега България, не са убивали майка му(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/16/zeleniia-drakon-chengetata-sa-bili-bili-maikata-na-krilatiia.1562140), неприятелите му провалиха живота и не можа да се ожени, но Крилатия дракон-Свещения дракон, Родителя дракон, Отеца го прибра, прибрал е момичета, които обича и трябваше да му станат жени. Официалната му жена е Дъждовната. Герба му е крилат дракон с перушинести крила. Базите му на земята са в Япония.
Космиските му кораби и градове са петоъгълни с изтеглен връх като триъгълни. Изтребителите му са черни и с триъгълни криле, като пура, ама ръбата шестоъгълна, и ускорителите дето ги прикачват са шестоъгълни ръбати пури, а на опашката има два наклонени стабилизатора. Ракетите му са: малките са като основната ракета въздух-въздух на МиГ21, а големите са като зенитните "Бук".

8.Зеления дракон различава се малко от времето на Черния дракон, по това че майката на Черния дракон не е била убивана. А на Зеления дракон са му зели всичко, убиха майка му, враговете, ченгетата на предателите управляващи сега България, са убили майка му(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/16/zeleniia-drakon-chengetata-sa-bili-bili-maikata-na-krilatiia.1562140), за това е Зеления дракон.(Майка му и баща му обаче са възкресени с машини на времето и прибрани от НЛО астронавтите на Черния дракон http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/15/videli-sa-nlo-astronavti-na-krilartiia-drakon-da-shetat-iz-b.1561892) НЛО астронавтите на Крилатия дракон-Свещения дракон, Родителя дракон, Отеца., двойника му от по-хубавия вариант на времето, са  прибрали Зеления дракон и са го направили НЛО астронавт и командир. Официалната му жена е Нина от Строителите, Дъждовната е само от наложниците му, защото го е предала и това е наказанието й, да не официалната му жена, което не значи че не я обича. Гербът му е крилат дракон с перушинести криле с девет звезди около него.
Има подземни бази в Северна Корея.
Космическите кораби и градове на Зеления дракон ромбични с изтеглен връх като триъгълник. Изтребителите му са с ръбати шестоъгълни пурообразни корпуси, с триъгълни крила, с два монтирани за постоянно ръбати шестоъгълни пурообразни ускорителя под крилата до тялото с два коси опашни стабилизатора  на тях. Ракетите са като зенитните "Нева".

9.Девойката дракон, Момичето на Крилатия дракон-Дъждовния дракон - Дъждовната. Тя е от времето в което живеела с приятелките си лезбиики и била отритната от семейството си. Има деца от Крилатия дракон и са приятели с него. Те заедно с децата си развили космическите технологии и открития на Крилатия дракон, влезли в политиката и върнали комунизма в България, за да постигнат прогрес и да овладеят космоса. Дъждовната е президент, а Крилатия дракон е премиер, министър председател.
Гербът й е облак, от който вали дъжд и две светкавици(символ на лезбийската любов - светкавица - лазер боен), заобиколени с лавров венец и червена петолъчка отгоре.
Бази имат е Хиндокуш.
Космическите им кораби и космически градове са тръгълно-стреловидни, а изтребителите им са с триъгълно-стреловидни крила, пурообразни ръбати шестоъгълни корпус и ускорители прикачвани под крилете до тялото, имат два коси опашни стабилизатора. Ракетите им са с две четворки крила, предната е по-голяма.

10. Огнения дракон. Това е сегашния Крилат дракон, който е на земята. Той е един вид агент на Крилатите дракони. Той е кибенитизиран - има имплантирана наноелектроника с ИИ и наноботи, предавани по наследство. Той е кибер-агент. За това е Огнения дракон.
Крилатия дракон-Зеления дракон с създал за него готов космически флот, който се командва сега от наместник компютър с ИИ "Орион" под настойничеството на Зеления дракон. Това е направил, защото е знаел, че също като него живота на Крилатия дракон-Огнения дракон на земята може да бъде провален от враговете ни и за това да да не бъде ощетен и оставен бе свой НЛО астронавти създава космически флот специално за него.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле бълващ огън с глава и рамене на фона на изгряващо слънце с лъчи.
Бази тази флотилия има в Южна Корея.(Северна и Южна Корея са една държава с две системи от 1975г, когато тайно се споразумяват за обединение тайно от американските империалисти). Има подзени бази и в Предбалкана.
Космическите кораби и космически градове са като на Зеления дракон ромбични с изтеглен връх като триъгълник, само дето разстоянието между двата коси опашни стабилизатора е по-голямо. Изтребителите са с пурообразен ръбат шестоъгълен корпус, триъгълни крила, два коси опашни стабилизатора, Ускорителят е в общ  двигателен блок с трапецовидно сечение под тялото, прилича малко на самолетите Ф16. Ракетите са с три четворки крила като средната е по-голяма и е като на кобра.


В България има в подземни НЛО бази 5 мил. войски на Крилатите дракони и само чакат да изкочат, ако се наложи. А от космоса и от другите бази може да се прехвърлят още много милиони войска.

                                        Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че Надежда Алилуева била от рода на Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 171530
Постинги: 230
Коментари: 0
Гласове: 146
Календар
«  Септември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930