Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 15:29 - Змейовете. Българските НЛО.
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 893 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.02.2018 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Змейовете са 10 братя времеви близнаци, от различни варианти на времето. Те са НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса, освен единия, който е сегашния земен змей и живее на земята. Наричат се Крилати змейове или Крилати дракони, но това е просто име. Те са истински хора.
Напразно ни питате дали Крилатия дракон има други братя, незаконни, защото този другия Крилат дракон, който сте видели, е един от неговите космически братя времеви близнаци. Те са си напълно законни, но са НЛО астронавти, дошли от бъдещето и живеещи в космоса. Но защото да се обясняваме на хора дето не разбират бъкел от физика. Все си знаят тяхното. Търсят под вола теле.

Забележка: Бойко Борисов да не се прави на ударен. Когато ходи в Япония му предадоха много поздрави и послание от Черния дракон-Крилатия дракон. Ако иска може и лична среща да му уредят. България има договор с Крилатите дракони от времето на Тодор Живков за НЛО бази на българска територия. Военните знаят, но по силата на закона и договора, там не пускат дори бате Бойко. Ако много иска, може все пак да му уредят среща. Да пита за командването
Орион, базата под Деветашкото плато. Може и да си уредят среща.
http://universalnia.blog.bg/drugi/2017/09/01/v-bylgariia-ima-5-mil-bylgarska-nlo-armiia-imat-mejdu-drugot.1564874


Вече разгледахме 8те Крилати дракона(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/17/ima-oshte-dva-krilati-drakona-nlo-astronavti-zmeia.1562290), нека разгледаме и основните им типове космически кораби.(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/05/osnovni-tipove-kosmicheski-korabi-nlo-na-krilatiia-drakon.1560319) Общо взето по размери са стандартни, сходни са въоръжение и типаж. Космическите им градове кораби са около 20км, базови космически кораби  - малък космически град са около 1-1.5 км, космическите кораби(КК) - линейните крайцери ракетоносци и крайцерите самолетоносачи са около 300м, космическите кораби(КК) амфибии-подводници са с различни размери, изтребителите са едно-двуместни с крила и  кабина като на сегашните самолети изтребители. Всичките космически кораби на Крилатите дракони са  стелтове. Космическите кораби на Крилатите дракони са най-бързите в света. Крайцерите - ракетоносци и самолетоносачи на Крилатите дракон са най-бързите космически кораби в света след изтребителите им. А изтребителите им са най-бързите космически кораби в света.

1.Крилатия дракон-Свещения дракон, Родителя дракон, Отеца е учил първо Математическа гимназия(защото ченгетата не са излъгали с лъжливи съвети родителите му) и е успял на Олимпиадите по физика. Завършил е физика. Той открил е космическите технологии и е върнал комунизма. Успял е. Наричат го Свещения дракон и Отеца, Родителя, или Твореца, Създателя. От математика и физика - майка-раждане на материята, физическотото, вещественото, телесното.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле със седем звезди около него.
Бази има в Родопите.(Подземни бази могат да се правят не само с изкопаване, но и мощни взривове като ядрените, които да образуват големи подземни кухини.)
Жена му е Гергана - Герито - Герчето (същата която е от нашето ДС, но и в онова време пак е била с Крилатия дракон, това не е случайно разбира се) и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Космическите кораби и космическите му градове са седмоъгълни с изтеглен връх -  триъгълно-стеловидни, приличат на сърце с ъгловати очертания. С два коси опашни стабилизатора. Изстребителите му са с ръбати шестоъгълни пурообразни корпуси, с триъгълни крила, с два коси опашни стабилизатора, с два монтирани за постоянно  ръбати шестоъгълни пурообразни ускорителя под тялото. Ракетите са с две четворки крила, Втората е по-голяма.

2.Крилатия дракон(Один - водача на България-Валхала и Азиатците-Асгард ). Жена му е Хрисимата, същата от Строителите, и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Крилатия дракон е откривател на космическите технологии, той е гении, мозъка.  Той успя на Олимпиадите по физика(тогава враговете не му бяха погодили долни номера, за да не може да се яви и да успее) и така спечели. Завърши физика, а после върна и комунизма, като стана политик и влезе в политиката.
Герба на Крилатия дракон е крилат дракон с перушинести криле.
Базите му на земята са в планината Алтай и Курилските острови.
- космически град  тип "България" - дисковиден с диаметър 20км. Има на борда си всичко необходимо и удобства за живот вкл. паркове, градини, резервати. Основното му население е от 2 мил. души. Това са основния тип космически кораби в които живеят НЛО астронавтите на Крилатия дракон.
 - космически град тип "България-2", триъгълен, леко ромбичен с леко заострена кърма, с един вертикален опашен стабилизатор. С размери около 20км. Има на борда си всичко необходимо и удобства за живот вкл. паркове, градини, резервати. Основното му население е от 2 мил. души. Това са основния тип космически кораби в които живеят НЛО астронавтите на Крилатия дракон.
 - базов космически кораб  - малък космически град тип "Кобол"(съкр. от Космически кораб България) триъгълен с два вертикални опашни стабилизатора, дължина 1-1,5км. И той има на борда всичко необходимо и удобства за живот вкл. паркове, градини, резервати.
  - изстребители "Летяща кобра" - пурообразен с пилотска кабина, триъгълни крила и вертикален опашен стабилизатор. Прилича на изстребителите Мираж. Може да носи и ускорители, те са дълги пурообразни и се прикачват два под крилата до тялото. В този вариант, когато е с окачени ускорители, нашите военни ги наричат Лястовица, защото прилича малко на германските МЕ 262 и използва същата тактика - връхлита светкавично, стреля, поразява целите и се оттегля също толкова светкавично, преди противника да успее да реагира и да окаже отпор, защото са много бързи. Те са най-бързите космически кораби и изстребители в света.
Ускорителите и корпуса са ръбати шестоъгълни пурообразни.
Въоръжението им е от ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. Ракетите са с три четворки крила като средната е по-голяма.
 - лек космически кораб амфибия-подводница тип "Морски дракон" Триъгълен с един вертикален опашен стабилизатор. Може да носи различен брой хора. Освен ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия има и торпеда.
 - крайцер-самолетоносачи "Крилат дракон", триъгълен, леко ромбичен с леко заострена кърма, с един вертикален опашен стабилизатор. Дълъг около 300м. Носи около 60 изтребители или леки космически кораби. Има и ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия.
 - крайцери ракетоносци от типа "Огнен дракон", триъгълен, леко ромбичен с леко заострена кърма, с един вертикален опашен стабилизатор. Дълъг около 300м. Носи стотици универсални ракети. Има и по-малки ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия.
Ракетните залпове на този тип кораби помитат всичко.

3.Крилатия дракон-Змея е завършил математика(защото пак са го изиграли на Олимпиадите по физика, но поне майка му не е била измамена от ченгетата на врага да работи срещу него и му е позволила да учи математика), той е математик, но и това е било достатъчно за да се справи с физиката и да довърши математическата част на свойте открития и космически технологии.(Точно това липсва на сегашния Крилат дракон, но да не забравяме, че Айнщайн не се е справил сам с математическата част на ОТО, формулите и наел друг специалист да я направи.) Наричат го Змея, защото е математик - по сметките. Той също е успял и е върнал комунизма. Жена му е също Хрисимата, същата от Строителите, и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле с четири звезди над него
Бази има са в Рила и Пирин.
Космическите му кораби и градове са шестоъгълни с изтеглен връх като триъгълни. С два коси опашни стабилизатора. Изстребителите му са с ръбати шестоъгълни пурообразни корпуси, с триъгълни крила, с два монтирани за постоянно ускорителя под тялото с два коси опашни стабилизатора  на тях. Ракетите са с две четворки крила, Втората е по-голяма, като на кобра са.

4.Гарвановия дракон. Той също успя и възроди комунизма(само че е учил информатика, но и там изучаването на математика е на ниво). Жена му е Гергана - Герито - Герчето(същата която е от нашето ДС, но и в онова време пак е била с Крилатия дракон, това не е случайно разбира се) и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Той също следват японската философия, етика и ефективност.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле на фона на облак.
Имат подземни бази в Памир и Средна гора.
Космическите им кораби  и градове - триъгълен, леко ромбичен с леко заострена кърма, с един вертикален опашен стабилизатор и хоризонтален стабилизатор отгоре на него, а изстребителите са пурообразни ръбати шестоъгълни с триъгълни криле, с окачваеми пуробразни ръбати шестоъгълни ускорители под крилата до тялото, с един вертикален опашен стабилизатор и хоризонтален стабилизатор отгоре на него. Ракетите им са с три четворки крила, като средните са по-издължени.

5.Перестия дракон, наричан Пернатия змей
, е също направен космически НЛО командир от прибралите го НЛО астронавти на Крилатия дракон-Гарвановия дракон.
Жена му е Росната, това разбира се не е случайно, че попада пак при него и сега, обича я, тя е станала лесбийка и е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле с шест звезди около него.
Бази има  в Стара планина.
Космическите кораби и градове са ромбични с изтеглен връх като триъгълник, с един вертикален опашен стабилизатор и хоризонтален стабилизатор отгоре на него. Изстребителите му са с ръбати шестоъгълни пуробразни корпуси, тип патица, с триъгълни крила, с два монтирани за постоянно ускорителя под крилата до тялото с два коси опашни стабилизатора на тях.
Ракетите му са с две четворки крила, като опашните са като на Фау 2.

6.Дъждовния дракон. Не успява да довърши сам делото си, но го довършва заедно със  децата си, жена му е била Дъждовната - Валящата, но под давлението на тъста тя и децата му го изоставят. Прибират го НЛО астронавтите на Черния дракон-Крилатия дракон. Дават му собствен космически НЛО флот. Правят го космически НЛО командир и вожд. Жена му е Гергана - Герито - Герчето (същата която е от нашето ДС, но и в онова време пак е била с Крилатия дракон, това не е случайно разбира се) и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Гербът му е два крилати дракона с перушинести криле, обърнати един с/у друг, това са бащата и сина символично.
Базите им на земята са в Тян Шан и Курилските острови.
Неговите космически кораби и космически градове са като на Крилатия дракон, триъгълни, леко ромбични с леко заострена кърма, но с два коси опашни стабилизатора, Изстребителите са тип патица, с два коси опашни стабилизатора, с окачваеми ускорители под крилата до тялото. Ракетите им са с две малки четворки крила.

7.Черния дракон, той е дошлият от бъдещето Крилат дракон от настоящето време, неприятелите му провалиха живота и не можа да се ожени, враговете, ченгетата на предателите управляващи сега България, са убили и майка му(http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/08/16/zeleniia-drakon-chengetata-sa-bili-bili-maikata-na-krilatiia.1562140)(но тя е възскресена с машина на времето и прибрана от неговите НЛО също както и баща му). Животът му бе провален, но неговият наместник - НЛО космическото комадване Орион на Огнения дракон-Крилатия дракон го прибра и той стана НЛО космически командир и вожд. Жена му е Гергана - Герито - Герчето (същата която е от нашето ДС, но и в онова време пак е била с Крилатия дракон, това не е случайно разбира се) и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Герба му е крилат дракон с перушинести крила на фона на изгряващо червено слънце.
Базите му на земята са в Япония, Урал и Антарктида.
Космическите му кораби и градове са петоъгълно-стреловидни с изтеглен връх като триъгълни, приличат на сърце с ъгловати очертания. С два коси опашни стабилизатора. Изстребителите му са черни и с триъгълни криле, като пура, ама ръбата шестоъгълна, ускорителите прикачват под крилете до тялото, шестоъгълни ръбати пури, а на опашката има два наклонени стабилизатора. Ракетите му са: малките са като основната ракета въздух-въздух на МиГ21, а големите са като зенитните "Бук".

8.Зеления дракон е копие на Черния дракон направен с машина на времето и прибран от Черния дракон преди да убият майка му, тогава го възстановиха след коварна атака с микровълново оръжие от враговете му. Направиха му копие за всеки случай. Копието му при НЛО астронавтите на Черния дракон стана военен командир, генерал от НЛО космическия флот на Черния дракон. Направили са го НЛО астронавт, командир и вожд. Жена му е Нина, същата от Строителите, и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си другите момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Зеления дракон е същото това копие на Черния дракон, само че дошъл от бъдещето. 
Гербът му е крилат дракон с перушинести криле с девет звезди около него.
Има подземни бази в Япония, Урал и Антарктида.
Космическите кораби и градове на Зеления дракон са ромбични с изтеглен връх като триъгълник. С два коси опашни стабилизатора. Изстребителите му са с ръбати шестоъгълни пуробразни корпуси, с триъгълни крила, с два монтирани за постоянно ускорителя под крилата до тялото с два коси опашни стабилизатора  на тях. Ракетите са като зенитните "Нева".

9.Огнения дракон. Това е сегашния Крилат дракон, който е на земята. Той е един вид агент на Крилатите дракони. Той е кибернитизиран - има имплантирана наноелектроника с ИИ и наноботи, предавани по наследство. Той е кибер-агент. За това е Огнения дракон.
НЛО космическия комадир Крилатия дракон-Зеления дракон е създал за него готов космически флот, който се командва сега от наместник компютър с ИИ "Орион" под настойничеството на Зеления дракон. Това е направил, защото е знаел, че също като него живота на Крилатия дракон-Огнения дракон на земята може да бъде провален от враговете ни и за това, за да не бъде ощетен и оставен без свой НЛО астронавти, създава космически флот специално за него.
Гербът му е японския символ на ки.
Бази тази флотилия има в Южна Корея и Антарктида. Има подземни бази и в Предбалкана.
Космическите кораби и космически градове са като на Зеления дракон ромбични с изтеглен връх като триъгълник, само дето разстоянието между двата коси опашни стабилизатора е по-голямо. Изстребителите са с пуробразен ръбат шестоъгълен корпус, триъгълни крила, два коси опашни стабилизатора, Ускорителят е в общ  двигателен блок с трапецовидно сечение под тялото, прилича малко на самолетите Ф16. Ракетите са с три четворки крила като средната е по-голяма и е като на кобра.

10. Шарения змей. Това е Зеления дракон от сегашното време - копие на Черния дракон направен с машина на времето и прибран от Черния дракон преди да убият майка му, тогава го възстановиха след коварна атака с микровълново оръжие от враговете му. Направиха му копие за всеки случай. Копието му при НЛО астронавтите на Черния дракон стана военен командир, генерал от НЛО космическия флот на Черния дракон. Направили са го НЛО астронавт, командир и вожд. Жена му е Нина, съученичка на Крилатия дракон, архитектурна техника, (http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2017/09/09/dnes-e-deveti-septemvri-zashtoto-dyrjim-na-devstvenosta-i-ch.1566385) и я обича, тя е харесала лесбийките, става лесбийка и ги е прибрала при себе си други момичета, като си ги споделят с мъжа си като наложници. Крилатия дракон с жените си като НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса са си направили лесбийски харем и правят заедно любов с жените си, защото те са харесали лесбийската любов.  А жените им се обичат  взаимно и се радват да си доставят взаимно удоволствие. Те знаят че  Крилатия дракон ги обича истински и държи на тях. Отвъщат на любовта с любов.
Зеления дракон е същото това копие на Черния дракон, само че дошъл от бъдещето. Докато НЛО Зеления дракон е дошъл от бъдещето, Шарения змей е взет като копие с машина на времето сега от Черния дракон.
НЛО космическия комадир Крилатия дракон-Черния дракон е създал за него готов космически флот, който се командва сега от наместник компютър с ИИ "Спартак" под настойничеството на Черния дракон дракон. Това е направил, защото е знаел, че също като него живота на Крилатия дракон-Огнения дракон на земята може да бъде провален от враговете ни и за това, за да не бъде ощетен и оставен без свой НЛО астронавти, създава космически флот специално за него.
Гербът му е червено изгряващо слънце със свастика на него.
Бази има в Хималайте и Антарктида.
Космическите му кораби и космически градове са триъгълно-стреловидни с право отсечени крайща, с два коси опашни стабилизатора, а изстребителите му са с триъгълно-стреловидни крила, пурообразни ръбати шестоъгълни корпус и ускорители прикачвани под крилете до тялото, имат един вертикален опашен  стабилизатор. Ракетите им са с една четворка крила на опашката, приличат на Фау 2.


В България има в подземни НЛО бази 5 мил. войски на Крилатите дракони и само чакат да изкочат, ако се наложи. А от космоса и от другите бази може да се прехвърлят още много милиони войска.

                                        Заговорът на илюминатите и евреите срещу нас.

Не се оправдавайте, че Надежда Алилуева била от рода на Крилатия дракон, защото вие не го мразите поради това, а поради космическите технологии, които е открил, а те са неудобни на илюминатските управляващи кръгове. Мразите го и защото ще спаси България, ще я направи просперираща държава, а юдите и илюминатите искат да я ликвидират. Вие сте предатели, народни врагове и изедници.

Илюминатите и ламите, будистите, но не и дзен(и сон)будистите, които вярват в рая на Буда Амида(Западния Буда - т.е. българския - или Безмъртния Буда), са създадени от евреите, руснаците, индийците и китайците НЛО астронавти, защото те искат да завладеят и владеят земята със силата на парите, ресурсите, суровините и богатството. Те изневериха не само на комунизма, но и поискаха да смачкат Крилатия дракон заради космическите му технологии, защото те ще премахнат контрола и властта на парите, ресурсите и суровините над човечеството. За това, за да накарат хората и елита да се откажат от космическите технологиите, които включват и машини на времето, с които се гарантира възкресение, подмладяване и вечен живот, измислиха лъжата с прераждането на душата, духовното и духовния свят. За това принуждават физиците да лъжат, че има паралелни вселени(глупости, има само една Вселена) и тинтири минтири. Тези заблудителни сатанински учения бяха пуснати на земята от техните НЛО астронавти агенти. Те пуснаха мухата на глупаците будали дето вярват в духове и духовното.
За това сега патим на земята.
А ционистът Айнщайн стана Ай сатейн(аз съм сатана), когато чу от Хитлер тайната на космическите технологии и като юдейски империалист(с илюминатите) веднага махна примера с въртенето и изкривяването на диск от своята Обща теория на относителноста във второто издание.
Колкото до Хитлер, той беше за космическите технологии, но много му порасте носа и рече, че българите не са висша раса като неговата. За това и той си го получи понеже се обърна срещу нас.
Така, илюминатите начело с евреите, които владеят светоните финанси, защото най-богатите хора в света са евреи, понеже печелят с подлост, измами и коварство, искаха да завладеят земята с богатсвото си, защото не можеха със сила, НЛО на  Крилатите дракони са най-силните и те не могат да се справят с тях. Та те искаха да завладеят земята с богатсво са в космоса техните НЛО да си стоят и така да завладеят и планетата. Само че планът им се проваля, защото НЛО на Крилатите дракони унищожиха всичките си противници в космоса.
Смърт на ламята!


                          Световния заговор на юдите е изгърмял.
Така че както виждате заговора на евреите илюминати е провален. Те се опитват да завладеят земята с подлост и коварство. но вече нямат никакви НЛО астронавти, които да я владеят. Те са унищожени в космоса и няма да владеят вечно и планетата...

 
Я покажу вам кузькину мать!!!

Крилатите дракони НЛО космически командири на нашите НЛО астронавти и нашето НЛО командване Орион трябва да извадят катаните и да пуснат "кометите"- ракетите с по 100Мт заряд и малките ракети с по 10-20Мт заряд да унищожат САЩ, Израел и Турция дето искат да владеят земята и погубват нас, България!!!

Юдите и илюминатите са голямо зло, което съсипва всичко, погубват България, нас и светлото бъдеще. Те трябва да бъдат унищожени без милост. Тяхната крепост е САЩ където владеят с парите си, там те са най-богатите магнати. Тяхна крепост е и Израел, който е тяхната държава. Те трябва да бъдат унищожени.

Забележка:
Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg










Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 390943
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930