Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2019 10:13 - Камбаната, космическия проект на Хитлер. Нацистки летящи чинии - не, лунен спускаем апарат с ракета. Фау 3 - МКБР.
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 748 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 26.09.2019 10:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прочутия космически проект на Хитлер от Втората световна война - Камбаната. Та това е ок. 5-6т космическата капсула на ок. 150т двустепенната ракетата А9/А10 на Вернер фон Браун проектирана като МКБР с мощен високоексплозивен заряд да обстрелва САЩ. Така и не го направили защото не била точна, изобщо не можела да улучи града. Ракетата работела с течно гориво - спирт(не с перка витло  - въртене) и кислород охладен до - 150 градуса. Ракетата била използвана като космическа и един германски пилот станал първия космонавт, летял в космоса. На Съюзниците не им харесало че германците ги изпреварили и скрили всичко, а пилота космонавта бил обявен за луд и затворен в лудница за да не разгласява германските постижения.  Камбаната - капсулата е направена да поддържа живота, не живак. Тя прилича на камбана по форма и за това е наречена така. Всъщност това е космически кораб подобен на по-късния съветски "Союз", само че без орбиталния кръгъл отсек отпред и слънчеви батерии. Ако капсулата на Камбаната е била обаче 3м, а не 2м като съветската е била голяма колкото целия "Союз". Информация изтекла, но съюзниците я преиначили и пуснали лъжливи слухове за летящи чинии , които са невероятни и е ясно че хората няма да им повярват с изключение на малцина лековерни. Подобен трик тайните служби използват за дискредитиране на уфологията (Маджестик 13)
Тази немска ракета А9/А10 с нея е направен един неуспешен опит за обстрел на Ню Йорк като американците от ФБР са хванали германски диверсанти които са се опитали да монтират радиомаяк за насочване на бойната глава на тази ракета високо на един небостъргач. Този случай е добре известен, германските агенти пристигнали с подводница. Това доказва, че са имали готова А9/А10. Няма да правиш подобна операция ако нямаш ракетата.

Германците по онова време проектирали и орбитална станция от 20т. Има сведения за това.

Германците по онова време имали Втората светона и проект за пращане човек на Луната. Прочутите германски летящи чинии от Втората световна война са спускаеми апарати, лунни модули. Това се вижда от снимките и чертежите им. На някой от тях резервоарите за гориво личат ясно. Това са реактивни спускаеми апарати. Наричали ги Кугел - топче. Те са от кълбовидна капсула за екипажа с конична периферия с горивни резервоари и реактивни двигатели от долу. Ако германците бяха построили 800т тристепенна ракета с спирт и течен кислород с хубави реактивни двигатели (на Фау 2 са с широка дюза неефективни с по-малка скорост на реактивната струя, но това е първата им ракета, най-несъвършенната), можеха да изведат 100т в орбита около Земята и ок.50т до Луната, достатъчно да пратят човек на Луната. Тази ракета може да се ползва и като МКБР да удари Америка с 100т високоексплозивен заряд. който е равен на атомната бомба над Хирошима.Така че такъв проект германците са имали. На Съюзниците не им харесало че германците ги изпреварвали и скрили всичко. Информация изтекла, но съюзниците я преиначили и пуснали лъжливи слухове за летящи чинии , които са невероятни и е ясно че хората няма да им повярват с изключение на малцина лековерни. Подобен трик тайните служби използват за дискредитиране на уфологията (Маджестик 13)
За това има слухове за германски нацисти на Луната, защото те наистина са имали проект да пратят човек на Луната и само времето не им позволило. Иначе щяха да го пратят както са пратили и космонавт в орбита и това е известно.
Германците проектирали и други летящи чинии - летящи машини от рода на вертолетите -  диковидни с витла в копуса или турбовентилатори, подобна схема била изоставена поради лошите аеродинамични качества, макар че подобни проекти да са правени и до сега(има руска разработка самолет летяща чиния и др.) Това само било използвано от Съюзниците за дезинформационна им компания. Германците летящи чинии проектирали и дори летели в космоса с ракети, но това не са НЛО, не са гравитолети, както лъжат.

Накрая още малко за германските ракети от онова време от Втората световна война.
Фау 2 едностепенна балистична ракета с спирт и кислород. 50т боен заряд 5т високоексплозивни вещества равни на 500т тротил, но е с насочен взрив три пъти още по-разрушителни - 1500т тротил. Обсегът й е 3000км. Не е много точна, но е много мощна и това е достатъчно, може да улучи град. Ако се направи в двустепенен вариант би станала МКБР и да стигне Америка.
Фау 2 са нанесли доста поражения на Англия, но го крият още от тогава да не се плашело населението. Прикриват загубите си. Те и сега хамариканците уж водят войни с загуби броящи се на пръсти... Фау 2 носи 5т високоексплозивен заряд с насочен взрив равностоен на 1500т тротил, толкова хвърлят 200-300 тежки бомбардировача. Достатъчно е да улучи града, бомбен килим не ти трябва. А германците по онова време изстрелват 2000 ракети Фау 2. Сринали са Англия, било е Армагедон.
Фау 3, наречена още Топа. Руските Топол са копирани от тази ракета. Тристепенна твърдогоривна, 50т с 3т високоексплозивен заряд с насочен взрив поразяващата й мощ е равна на 1000т тротил. С електромеханично управление и инерциално насочване. Горивото й е бутадиенов каучук с алуминиев прах и бертолетова сол - вид мощен барут, за това я наричат Топа. Тя е МКБР и стига до Америка.  През войната по онова време Америка е разрушена от тези ракети. Градовете са в развалини. Това е строго пазена от Съюзниците тайна, за да не че плаши населението и съюзниците, а и да не се изложат, че германците са ги били яко. Но има една съветска карикатура на следвоенния план Маршал - Америка лежи в развалини и пуши пура - отпуща пари. Известно е също така, че до войната американците в градовете живеят в блокове, а след военна Америка живее в едноетажни къщи, много от които бунгала. Къде са отишли блоковете. Сринати и после са построени набързо за по-лесно къщи, кой както можел.
Това е истината за германските тайни от Втората световна война от онова време.



Гласувай:
5



1. universalnia - Тайната на герм. лет.чинии е неграмотното съветско разузнаване - ядрени ракети и зарин.
01.07.2019 22:44
А бе, от къде са ги научили всички тези неща. От неграмотната агентурна мрежа на ген.Владимир Заимов съветския агент. Езикът ги издава. Зарина стана живак и т.н., ядрена ракета - дракон - чайна - чинии. Добре че са го хванали на време преди неграмотниците да разберат на какво са попаднали и предадат на СССР истината за тайните оръжия чудо на Райха. Камбанка като соплото на реактивния двигател, нали.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 390568
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930