Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 09:17 - Свободната енергия на Тесла, вечен двигател.
Автор: universalnia Категория: Други   
Прочетен: 681 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.07.2016 09:19


Тесла е открил свободната енергия. Открил е, но хората не му повярвали и взели да злословят. За това Тесла се ядосал и скрил откритията си. А архивите на Тесла били взети от ФБР и засекретени. Какво е скрито от тях и в защита на чий интереси сетете се сами. Рокфелер са и до сега едни от най-богатите хора в света. А защо другият най-богат човек в света Морган е воювал срещу Тесла пак можете да се сетите. Богатите са обвързани помежду си и формират финансовата олигархия. Имат си и религиозно политическа организация като масонството.

През 1931 година Тесла е задвижвал електромобил със свободна енергия с мощност 80кВт от една кутийка с размери 60/30/15см. А може да се направи генератор на свободна енергия с мощност 100МВт с доста малки размери, така че генераторен блок с мощност 1000МВт да се събере на камион.
За получаване на електромагнитните вълни в кутията Тесла използвал 12 радиолампи - две за осцилатора и 10 за усилване, а антената за излъчването им в кутията била вероятно диполна. Но електромагнитни вълни могат да се получат и без радиолампи, например с бобини. Може да се получат и с кондензатори и намотки.
Това устройство на Тесла за свободна енергия се основавало на квантовата механика.
Уравнението на Шрьодингер показва, че квантите в ограничено пространство имат минимално ниво енергия. Това се нарича още нулева енергия или енергия на нулевото ниво, но тя не е нула.
Квантите не могат да имат произволни стойности на енергията, а само определени нива на енергия. Те съответстват на дължини на вълните събиращи се в цели числа в пространството, защото квантът е вълна и частица едновременно, а вълните в затвореното пространство се наслагват и интерферерират, така че са възможни само тези определени състояния. Енергийно ниво или състояние със стойност 0 на енергията е невъзможно. Квантът има минимално енергийно ниво, по-ниски стойности на енергията са невъзможни.  Минималната енергия всъщност зависи от най-голямата възможна дължина на вълната, тъй като частицата е и вълна едновременно. Колкото е по-малка енергията толкова е по-дълга вълната и обратното. Вълната трябва да се събере в затвореното пространство.

Ако в ограничено пространство попадне квант с енергия по-ниска от минималното ниво на кванта за съответното пространство, тя се увеличава автоматично до минималното ниво енергия, тъй като по-ниски стойности на енергията са невъзможни.
От гледна точка на Принципа на неопределеността на Хайзенберг се увеличава неопределеността на импулса на кванта за сметка на намаляването на пространствената му неопределеност, неопределеността на местоположението или координатите.

Ако квантът е фотон, електромагнитна вълна, можем в спектъра на радиовълните да получим свободна енергия на този принцип.
Например в плътно затворена метална кутия се излъчват радиовълни от подходяща антена вътре в кутията. Размерите на кутията са по-малки от половината дължина на вълната, полувълната. Те не могат да преминат извън стените, отразяват се от тях и са затворени в ограничено пространство.
Тогава енергията им се увеличава от само себе си до минималното ниво на енергията на фотоните, електромагнитните кванти за размера на кутията, тъй като тя е по-ниска от него при тяхното излъчване. (E=hv, v - честота, h - константа на Планк, Е - енергия на кванта)
Квантите с увеличена енергия и честота съответно се приемат от друга или други подходящи антени разположени в кутията (или със същата антена?). След това получения високочестотен ток се изправя с токоизправител. Така вече може да се използва за битови и промишлени нужди. Важно е разположението на приемателните антени, защото вълните в кутията интерферират и се получават стоящи вълни. Например възлите на електрическата вълна са при металните отражателни стени, а върхът й е по средата между тях.
Излъчваните в кутията електромагнитни вълни били с дължина около 3м и мощност 10кВт. Те се скъсявали десетократно и енергията им се увеличавала съответно десет пъти.
Тесла не е изправял получения високочестотен ток, а го е използвал направо в специален електродвигател за високи честоти на променливия ток. На този принцип може да се използват и различни комутатори/преубразователи за преобразуване на честотата на променливия ток, за да се получи подходяща за употреба според нуждите честота.

Тесла е открил и друг източник на свободна енергия. Някъде на честотите на свръхдългите радиовълни се освобождавала резонансно енергия от околната среда и те се усилвали. Дали това било енергия от собствените честоти на Земята или пък енергия на вакуума не се знае. За сега този източник на енергия е покрит с неизвестност. Не се знае дори честотата, на която Тесла е получил енергията. До сега никой друг не я е открил.

Ако имаш пък безплатен електрически ток, можеш да разработиш технология и да произвеждаш синтетични течни и газообразни горива от вода и въглероден двуокис, кеф ти керосин, дизел, бензин или метан. Природният газ е почти чист метан.
Така може да се произвеждат горива и помощта на електрически ток.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnia
Категория: Други
Прочетен: 388629
Постинги: 330
Коментари: 265
Гласове: 188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930